CHICKEN WAY

CHICKEN WAY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 383 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Way. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 20:03 Lekker eten, goed gekruid kippies.. wat vraag je meer?!
25 jun 2022 om 21:33 Geen patat koude burger en te weinig kipstukjes, voortaan maar ergens anders jammer
22 jun 2022 om 19:10 Heerlijk lekker gegeten
22 jun 2022 om 8:10 Eten was lekker, alleen ik moest 2 uur op mijn bestelling wachten
20 jun 2022 om 4:44 Hele aardige bezorger, alleen de kip was koud en burger was lekker. Er zal veel vet in de kip
6 jun 2022 om 18:05 Enige wat goed was. Was de bezorging. Doe ff nog gieriger met patat. Zo een grote zak voor maar een kwart gevuld. Meer dan 30 euro besteld dan hoop ik toch tevreden te zijn
28 mei 2022 om 17:36 Excuus, my wifi not work. But lady for delivery was very friendly, nice. She did everything good wat i aspect, my English little below now. Next time i want her back again, the food was also yeh compleet. See you maybe next time peoples...Groetjes
27 mei 2022 om 20:42 De afgelopen keren was het eten erg lekker en heet als het aan kwam. Dit keer was het helaas koud en daardoor niet echt lekker. Patat was nu slap en de kip erg vet. Jammer. Hopelijk volgende keer wel weer lekker zoals we tot nu toe gewend waren.
26 mei 2022 om 21:49 Lekkere kip filet
13 mei 2022 om 5:56 Eten was lekker, maar bezorging duurde niet normaal lang, bijna twee uurtjes gewacht op mijn eten
12 mei 2022 om 20:00 lekkere kip, kruidig en krokant gebakken.. heerlijk!!
10 mei 2022 om 21:00 Belangrijkste saus word vergeten bij de chicken strips (bbq)